Vuurwerk

Wij werken al vele jaren met plezier en enthousiasme samen met een vaste partner aan het ontwerp van vuurwerkshows, van klein tot groot voor binnen en buiten. Liever één effect op het goede moment dan zo maar wat vuurwerk. Of het nu gaat om een vuurwerkshow bij een opening, feest, introductie of een megaspektakel. Al het vuurwerk wordt elektronisch ontstoken. Wij doen dit op cue met de hand, computergestuurd via een intern programma of volledig voorgeprogrammeerd op muziek, tijdcode of elke multimedia oplossing die u wenst (video, laser, licht of een andere externe bron).

Afhankelijk van uw ideeën, de locatie en het thema maken wij voor u een offerte op maat. Heeft u al een duidelijk plan of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen over wat er allemaal mogelijk is, wij staan u graag te woord. Uiteraard verzorgen wij voor u de aanvraag van de vuurwerk-vergunning bij de lokale autoriteiten. U kunt bij ons rekenen op een deskundig advies en een professioneel en verantwoord product. Blije gezichten na afloop geven ons de grootste voldoening. Verder laten wij het liefst ons werk voor zich spreken.

Vuurwerkletters 
Voor het overbrengen van een boodschap, openen van een evenement of de start van een bouw bestaat de mogelijkheid een tekst te maken bestaande uit vuurwerkspuiters. Indien een prominent persoon onze dynamietpomp of rode knop indrukt volgt er een knal en de letters worden ontstoken en daarmee duidelijk leesbaar!

Neem contact op