Karaoke

Karaoke
Karaoke

Karaoke is terug van nooit weg geweest…
Populaire TV programma’s zoals The Voice en Idols sporen veel mensen aan om op allerlei feestjes de stoute schoenen aan te trekken en voor een publiek te zingen.

Wat karaoke zo leuk maakt?
Plezier, dat is belangrijker dan het zangresultaat. Wilt u een compleet verzorgde karaoke show in huis halen dan is de VDS Events Karaoke Show echt iets voor u ! Voor elk soort publiek, van jong tot oud, hebben wij passende karaoke titels.

Door gebruik te maken van de hedendaagse digitale technologie kunnen wij u de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit garanderen. Wij maken gebruik van het Pioneer DVD systeem en onze karaoke shows bestaan o.a uit een professionele karaokespelers, draadloze microfoons, galm voor de zangstemmen, grootbeeld projectiescherm, beamer en uiteraard een perfect geluidssysteem op maat.

Onze ervaren presentator laat de avond vloeiend verlopen en tovert het aanwezige publiek razendsnel om in ware artiesten.

De VDS Events Karaoke Show wordt bij voorkeur aangeboden inclusief presentatie / bediening, op- / afbouw en is het beste te combineren met een van onze drive in shows zodat er een aangenaam afwisselend programma ontstaat. Uiteraard behoort losse verhuur ook tot de mogelijkheden!

Neem contact op