Openingshandelingen

Openingshandelingen
Openingshandelingen

Een nieuwe winkel die wordt geopend, een evenement die van start gaat… 
Bent u op zoek naar een spectaculaire openingshandeling? 
In dat geval zit u goed! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bedenken én uitvoeren van een ludieke en spectaculaire openingshandeling voor uw winkel-, of bedrijfspand.

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast én speciaal op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom u bent op zoek naar een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan! Alles is mogelijk.

Onthulling d.m.v. Flash-Board 
Voor een spectaculaire onthulling van een nieuwe naam of logo beschikt VDS over een Flash-Board. Dit is een ‘bak’ met een afmeting van ongeveer 2,15 x 1,10 meter die aan de voorzijde wordt afgeplakt met speciaal flash-paper.

Het voordeel hiervan is dat vóór de onthulling heeft plaatsgevonden niemand kan zien wat er op het bord staat, dit wordt pas zichtbaar na ontbranding. Op de rand rondom het Flash-Board kunnen tot maximaal 60 vuurwerkspuiters gemonteerd.

De tekst is inbegrepen en kan in diverse kleuren worden uitgevoerd. Het Flash-Board wordt d.m.v. statieven op hoogte gebracht zodat alle aanwezigen de onthulling kunnen zien. De ontsteking hiervan geschiedt d.m.v. een heuse dynamietpomp of een grote rode knop.

Door gebruik te maken van ballonnen en vuurwerkspuiters kan een product, naam of nieuw logo feestelijk, maar vooral spectaculair worden onthuld. Deze openingshandeling kan zowel binnen- als buiten worden toegepast.

Neem contact op