Ballonnen

Ballonnen
Ballonnen

Met de ballondecoraties van VDS krijgt jouw volgende evenement of feest een onvergetelijke karakter! VDS verzorgt ballondecoraties door heel Nederland.

Bij ballondecoraties kun je denken een ballonnenboog, ballonpilaren, ballonharten, ballonslingers, ballonwanden, ballonfiguren en helium gevulde ballondecoraties.

Wanneer een gebouw, object of feestzaal er écht feestelijk uit moet zien, is de keuze voor ballondecoraties snel gemaakt. Wat is er immers feestelijker dan ballonnen!

Onze decorateurs ontwerpen een decoratie naar uw eigen specificaties, smaak en budget. K(l)eurig maatwerk noemen we dat!

De decoraties worden gemaakt met Qualatex decoratieballonnen en eerste klas materialen en accessoires.

Bij VDS is het ook mogelijk om ballonnen te laten bedrukken met jouw eigen tekst en/of logo. Uiteraard kan onze creatieve afdeling met je meedenken om de ballondecoraties perfect bij het evenement of feest aan te laten sluiten. Of het nu gaat om het decoreren van een verjaardag, bruiloft of het aankleden van een groot evenement, VDS is gespecialiseerd in ballondecoraties en samen met jou kunnen wij de perfecte sfeer creëren!

Neem contact op