Lasershows

Laser is bij uitstek hét medium om een opening, productpresentatie, (mode)show of evenement extra kracht bij te zetten. Naast de éénkleurige diode gepompte lasersystemen heeft VDS ook een scala aan full-colour lasershows in het programma. De mogelijkheden van deze installaties zijn nagenoeg onbeperkt. Als een tekenfilm worden de animaties vertoond op gebouwen, doorzicht,- opzicht of waterprojectieschermen of andere objecten van de meest uiteenlopende formaten.

De meest gebruikte lasershows, ruimtelijke effecten zoals waaiers en tunnels wisselen elkaar af. U waant zich in een andere wereld, deze shows ziet u veelal op dansfeesten en festivals.

Deze ruimtelijke shows geven een extra dimensie aan uw presentatie of evenement. De bewegende figuren lopen synchroon op speciaal hiervoor geselecteerde muziek of kunnen live worden opgeroepen door de laser operator.

Bij het inzetten van meerdere laserprojectoren haalt u pas echt de sensatie in huis. Beamshows kunnen verzorgd worden in één kleur of in full-colour of een combinatie hiervan.

Laserprojectie
Laserprojectie wordt veelal gebruikt om een product of dienst extra in ‘the picture’ te zetten, op een beursstand of een outdoor projectie op een gebouw, uw bedrijfsnaam, logo en dienst in groen of full-colour afgebeeld heeft een hoge attentiewaarde bij de bezoekers of het publiek!

Grafische shows
Grafische lasershows geven een extra dimensie aan uw presentatie of evenement. Een special-act aankondigen door middel van een naam op een projectiescherm of de opening van een gebouw worden extra speciaal, en zal lang in het geheugen van uw bezoekers blijven!

De bewegende figuren lopen synchroon op speciaal hiervoor geselecteerde muziek. Grafische shows kunnen verzorgd worden in één kleur of in full-colour of een combinatie hiervan.

Outdoor lasershows
Deze variant is in uitvoering een op maat gemaakte productie.
Hiervoor kan onze MLU, de Mobiele Laser Unit worden ingezet van waaruit de gehele productie wordt geregisseerd.

Er kan geprojecteerd worden op grote projectieschermen tot een oppervlakte van 300 vierkante meter.

Omgevingslicht zoals lantarenpalen en rookcapaciteit zijn van groot belang om uw show tot een succes te maken.

Voor dit type show worden gaslasers of extreem sterke diodelasers ingezet.
Outdoor lasershows kunnen verzorgd worden in één kleur of in full-colour of een combinatie hiervan.

Neem contact op