Feesten

VDS Evenement & Show BV is een bedrijf dat zich professioneel bezighoudt met werkelijk alles wat te maken heeft met de organisatie, productie, catering en uitvoering van feesten en bedrijfsevenementen.

Een geslaagd feest vergeet u van uw levensdagen niet. Zo hoort het ook, want een feest organiseert u niet zomaar. De reden is altijd speciaal: een jubileum, opening, productpresentatie, personeelsfeest, Open Dag, of een ander heuglijk feit dat zeer de moeite waard is om te vieren. En bovenal, u wilt dat uw gasten zich vermaken. Nou, laat dat maar aan ons over.

VDS organiseert en verzorgt een feest of evenement waar u zelf ook met plezier op terugkijkt. Met alles erop en eraan. Van concept tot catering, van communicatie tot realisatie. Met duidelijke prijzen, heldere afspraken en altijd een open begroting zodat we na het feest ook nog plezier hebben.

Wij werken samen met ervaren professionals binnen een aantal verschillende disciplines.
Onze business-partner Feesten! zorgt ervoor dat alles op logistiek en culinair gebied gesmeerd loopt.
Onze eigen productietak bedenkt originele concepten die exclusief voor u worden ontwikkeld en uitgevoerd.
De organisatoren stemmen vervolgens alle onderdelen op elkaar af:
de vergunningen, de locatie, het entertainment, de uitnodigingen en het communicatietraject.
 Communicatie

Een feest of een evenement wordt tegenwoordig vaak georganiseerd binnen het totaalkader van een (relatie)marketing- of communicatieplan. Daar komt meer bij kijken dan ontwerp, organisatie en catering van het feest zélf. Uit ervaring weten wij dat het resultaat van een evenement succesvoller is, naarmate het beter gecommuniceerd wordt. En dat gaat veel verder dan die ene, goede uitnodiging.

Originaliteit, creativiteit, spanningsopbouw, voorpret, feestpret en napret. Dat zijn de terfwoorden waarmee onze afdeling communicatie een evenement benadert. Wij laten het feest beginnen lang voor het gevierd wordt, en laten we pas eindigen als alle gasten tevreden terug-kijken. Van een uitnodiging maken wij zonodig een teasercampagne, inclusief reminder. Van een feest maken wij een merk, compleet met logo’s en feestelijke huisstijl. Via uw website laten we desnoods de hele wereld weten dat er iets te gebeuren staat.

Wij zorgen voor een warming-up, zodat uw gasten naar een feest of evenement toeleven. En zeker zo belangrijk is de napret, die het effect van een feest nog lang laat voorduren. Eigenlijk spreken we van een heel specifiek communicatieplan dat we graag voor u ontwerpen en uitvoeren.