Catering

Een belangrijk onderdeel van VDS Evenement & Show BV is de verzorging van eten & drinken op de meest uiteenlopende locaties. Daar komt heel wat bij kijken, omdat een afwijkende locatie z’n eigen logistieke complexiteit en improvisatie met zich meebrengt. Wij verzorgen in nauwe samenwerking met een van onze business-partners de catering in een bedrijfshal, een kantine, een kasteel of een landhuis, een tuin of een tent. Kortom, wij verzorgen het waar u het wilt.

  

Bij veel evenementen is de invulling van het eten en drinken een belangrijk onderdeel. Bij veel locaties bent u volstrekt afhankelijk van de keukenbrigade van de desbetreffende locatie. Doordat VDS in de hele Benelux opereert, kennen wij als organisatie de (on)mogelijkheden en kostenconsequenties van eten en drinken van alle locaties in Nederland en België. Wij houden daarmee dan ook terdege rekening bij het zoeken naar een geschikte locatie voor uw evenement.

  

Natuurlijk werkt VDS uitsluitend met professioneel opgeleid personeel en eersteklas materiaal waardoor een uitstekende kwaliteit kan worden gegarandeerd. De bijzonder frisse, eigen huisstijl van VDS is al een feest op zich en accentueert het cachet van onze catering.