Standbouw

VDS Evenement & Show BV realiseert maatwerk standbouw waarbij wij zorgen dat uw bedrijfsidentiteit prominent aanwezig is. Wij ontwerpen en realiseren in onze werkplaats opvallende producties en plaatsen deze zelf in binnen- en buitenland. Een mix van trussen, hout-, en systeembouw en onze creativiteit staat garant voor een creatieve presentatie.

Van budget tot turnkey project, altijd uw en ons visitekaartje.

Ruim 25 jaar ervaring

Standbouw is een breed begrip, hierin werkzaam zijn vergt een hoge mate van flexibiliteit, vakmanschap en vindingrijkheid. VDS Evenement & Show B.V. heeft ruim 25 jaar ervaring in deze branche. Wij zijn thuis in de wereld die voor u wellicht onbekend is.

Niet één stand is hetzelfde, met die verscheidenheid zijn wij vertrouwd in de standbouw en de activiteiten eromheen. Door jarenlange ervaring en het werken met een vast basisteam hebben wij een goede reputatie opgebouwd.

Onze standbouwers zijn vakkundig en werken volgens de richtlijnen en protocollen die zijn opgesteld door de verschillende brancheorganisaties in deze branche. VDS zorgt voor standbouw op een eigenwijze en unieke manier. Onze standbouw zorgt voor sterke communicatie met uw doelgroep. Een communicatie die de door uw gewenste boodschap kan overbrengen. Met ons dochterbedrijf Two Design reklamemakers BV leveren wij de complete signing. Van snijtekst tot full-colourprint en van lichtbak tot spanscherm. De mogelijkheden in de standbouw zijn zeer groot. Maar door de brede ervaring in verschillende branches vind VDS voor elk product een uniek concept.