Organisatie

Ideeën, organisatie en uitvoering

Een goed feest ontstaat niet vanzelf. Daar heb je goede ideeën, een strakke organisatie en een perfecte uitvoering voor nodig. VDS Evenement & Show regelt elk feest, alle presentaties, alle shows tot in de puntjes.De medewerkers van VDS hebben van feesten hun beroep gemaakt. Ze verdiepen zich in uw wensen en mogelijkheden, maken een totaalplan en voeren dit professioneel uit. Zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

 Van hardware…

Een deel van het succes van uw feest is afhankelijk van de techniek. De hardware zogezegd. VDS heeft alles in huis op het gebied van beeld en geluid. Van de eenvoudige spraakversterking tot de compleet opgetuigde discotheek, met video wall, lasershow en zelfs vuurwerk. Techniek van professioneel niveau, geïnstalleerd en bediend door pure vakmensen.
…tot software

Geen feest zonder artiesten. VDS regelt voor u solo-artiesten, orkesten, popgroepen, u zegt het maar. Allemaal van een formaat die z’n weerga niet kent. En natuurlijk zorgt VDS voor DJ’s, presentatoren en entertainers die een feest volop vaart kunnen geven.

Alle registers open

Wilt u iets heel speciaals? Dan trekt VDS Evenement & Show graag alle registers voor u open. Bijvoorbeeld door een van onze befaamde lasershows in te zetten. Compleet met teksten, tekeningen en logo’s. Ideaal voor produktpresentaties, maar ook uitermate geschikt voor zakenparty’s. En over zaken gesproken, ook de catering is bij ons in goede handen. Tot en met het welverzorgde buffet waarmee u uw klanten wilt verwennen.

Succes verzekerd!

Er kan dus veel bij VDS. Of eigenlijk kan alles. Maar onze grootste kracht is toch dat we die ontelbare mogelijkheden voor u mixen tot een feest op maat. Want wij zijn niet alleen creatief en veelzijdig, maar ook uitermate klantgericht. Praat dus eerst met VDS Evenement & Show. Dan is succes verzekerd!