Openingen

(WINKEL)OPENINGEN

  

Onze specialiteit is het bedenken én uitvoeren van spectaculaire openingen en onthullingen.Samen met de opdrachtgever wordt gekozen welke items er het beste bij het bedrijf of instelling aansluiten. Daarna gaan onze creatieve mensen aan het werk; er wordt in een sfeerimpressie omschreven hoe de opening verricht zal worden en met welke materialen er gewerkt wordt. Alles is mogelijk en er is niets wat we nog niet hebben uitgevoerd.

  

Onthulling d.m.v. Flash-Board
Voor een spectaculaire onthulling van een nieuwe naam of logo beschikt VDS over een Flash-Board.
Dit is een ‘bak’ met een afmeting van ongeveer 2,15 x 1,10 meter die aan de voorzijde wordt afgeplakt met speciaal flash-paper.

Het voordeel hiervan is dat vóór de onthulling heeft plaatsgevonden niemand kan zien wat er op het bord staat, dit wordt pas zichtbaar na ontbranding. Op de rand rondom het Flash-Board worden 60 vuurwerkspuiters gemonteerd.

De tekst is inbegrepen en kan in diverse kleuren worden uitgevoerd. Het Flash-Board wordt d.m.v. statieven op hoogte gebracht zodat alle aanwezigen de onthulling kunnen zien. De ontsteking hiervan geschiedt d.m.v. een heuse “Dynamietpomp”.

 
Door gebruik te maken van ballonnen en vuurwerkspuiters kan een bedrijf feestelijk, maar vooral spectaculair worden geopend. Deze openingshandeling kan zowel binnen- als buiten worden toegepast.