Licht en Geluid

LICHT

Licht en geluid zijn de belangrijkste bronnen van onze waarneming. Bronnen die de stemming van een persoon sterk kunnen bepalen en beinvloeden, zowel in positieve als negatieve zin. Daarom is het van belang dat deze bronnen goed gebruikt worden en dat over het gebruik van licht en geluid nagedacht moet worden.

Als de kleuren van de zaalverlichting bij een diner net zo zijn als bij een popconcert, dan is de biefstuk groen, de aardappelen blauw, de groente rood en uw tafelgenoot een alien. Uiteindelijk zal er minder smakkelijk gegeten worden en er zal zelfs geklaagd worden over het eten. Als de kleuren goed worden gekozen en passen bij de omgeving, zal alles om u heen er normaal en gezellig uitzien en u zult zich lekker voelen. Met licht kun je toveren, sfeer maken, emoties opwekken een indruk achter laten. Licht ontwerpen is verder denken en kijken dan je eigen magazijn. Dát is onze kracht!

  

  

…terug naar boven

GELUID

Naast een scala van licht hebben wij ook een ruime sortering op het gebied van professionele audio.
Denk hierbij aan de versterking van spraak tijdens een vergadering maar ook aan het leveren en bedienen van de geluidsinstallatie van een groots popconcert.

Het spreekt bijna voor zich dat ook alle tussenliggende configuraties mogelijk zijn!

  

  

Powered by:

           Geluid VDS

…terug naar boven